KAHVALTI MENÜSÜ
Kahvaltı
Serpme Kahvaltı
Beyaz peynir, taze kaşar, eski kaşar, kızarmış hellim peyniri, süzme yoğurt peynir topları, çeçil peyniri, tulum peyniri, Mevsim yeşillikleri, Vişne reçeli, portakal reçeli, incir reçeli, Bal, kaymak, tereyağı,Nutella, Sosis, sahanda sade yumurta, patates kızartması, sigara böreği, pişi, sarımsaklı kaşarlı kızarmış ekmek, sınırsız çay, Taze Sıcak ekmek.
TRY 1,300
★ Muhlama
Muhlama, geleneksel bir Türk yemeğidir. Muhlama, temel olarak peynir ve tereyağı karışımının un ve su eklenerek pişirilmesiyle hazırlanır. Peynirler erir ve muhlama kıvamına gelene kadar karıştırılır. Daha sonra baharatlar eklenir ve isteğe bağlı olarak yumurta katılabilir. Muhlama, genellikle sıcak bir servis tabağında veya ekmek, pide veya simit gibi ekmek çeşitleriyle birlikte servis edilir.
TRY 350
★ Menemen
Menemen hazırlanırken, önce biberler ve soğanlar sıvı yağda kavrulur, ardından doğranmış domatesler eklenir. Son olarak, bu karışıma yumurtalar kırılır ve karıştırılarak pişirilir. Menemen sıcak servis edilir ve genellikle ekmek veya simit gibi ekstra malzemelerle yenir. Menemen, Türk mutfağına özgü bir lezzetli kahvaltı seçeneğidir ve çeşitli bölgelerde farklı varyasyonları bulunabilir.
TRY 200
Sahanda Pastırmalı Yumurta
Sahanda pastırmalı yumurta, Türk mutfağının geleneksel bir lezzetidir. Temel olarak yumurta, pastırma, biber salçası ve baharatlar kullanılarak hazırlanan bir yemektir.
Sahanda pastırmalı yumurta, Türk mutfağının zengin lezzetlerinden biridir ve kısa sürede hazırlanabilir. Birçok insan tarafından tercih edilen bu yemek, kahvaltı sofralarında sıkça yer alır.
TRY 350
Sahanda Sucuklu yumurta
Sahanda sucuk" terimi, Türk mutfağında yaygın olarak kullanılan bir yemek tarifini ifade eder. Sahanda sucuk, sucuk adı verilen baharatlı dana eti sosislerinin tavada veya sahanda yağda kızartılması ve genellikle yumurta ile servis edilmesiyle yapılan bir yemektir.
Sahanda sucuk, sıcak, doyurucu ve lezzetli bir kahvaltı veya atıştırmalık seçeneği olarak tercih edilir. Bu lezzetli yemek, Türk mutfağının geleneksel tatlarından biridir.
TRY 350
Tereyağında Kavurma
TRY 350